0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Grattis till Tampa Bay Lightning för att vinna Stanley Cup-mästerskapet 2021
08 Jul

Grattis till Tampa Bay Lightning för att vinna Stanley Cup-mästerskapet 2021

Stanley Cup-finalen 2021 avslutade det femte spelet. Tampa Bay Lightning i NHL Ishockey Tröjor besegrade Montreal Canadiens 1-0 och besegrade Montreal Canadiens med 4-1 med ett stort poäng och vann det tredje Stanley Cup-mästerskapet i laghistoria. , Och är också det andra laget i ligan som försvarar mästerskapet på 23 år.

Detta är första gången Pittsburgh Penguins har ett lag för att försvara sin titel sedan 2016-17. Under slutspelet visade Tampa Bay Lightning sin absoluta styrka. De har en klar fördel när de möter ett lag som fortfarande är under uppbyggnad som Montreal Canadiens.

Tampa Bay Lightning, klädd i Tampa Bay Lightning tröjor, fortsatte också Tampa Bays dominans av nordamerikanska sporter. Tampa Bay Lightning har tillsammans med MLB: s Tampa Bay Rays och NFL: s Tampa Bay Buccaneers gått in i World Series sedan förra årets Stanley Cup. Och Super Bowl, och vann tre av de fyra finalerna. Även om det inte är en traditionell stor marknad, har denna Florida-vikstad blivit den nya nordamerikanska mästerstaden, blommande av stjärnor och ära.

Du kan vara intresserad av produkterna nedan